Novi klijenti i poslovi na klik od Vas

nadji-majstora-novi-klijenti.jpg

Novi klijenti i poslovi na klik od Vas

Šta je najveći problem sa kojim se suočavate danas kao vlasnik biznisa? Da li znate kako ćete završiti ovaj mesec i kako ćete platiti svoje radnike? Šta ćete sledećeg meseca?

U trenutnoj situaciji sve nas brine neizvesna budućnost. Ne znamo koliko će vanredno stanje trajati, kada ćemo moći da se vratimo normalnom načinu života, kada ćemo moći ponovo da radimo kao pre nekoliko meseci.

Briga koju osećate kao vlasnik biznisa je opravdana i zato želimo da našim uslugama pomognemo svima Vama da se što bolje pripremite za period posle, za vreme kada će oni najspremniji biti i najuspešniji. Vreme kada će opet moći normalno da se posluje.

Pozicionirajte se na vreme

U izolaciji mnogi se okreću internetu u potrazi za informacija na različite teme, idejama i potencijalnim rešenjima za svoje probleme ili poslove koje žele da urade čim budu u prilici. Pronalaze načine, potencijalne izvođače radova, upoređuju cene, prave planove. Sa posebnom pažnjom se proveravaju i komentari, reputacija i ocene.

Dovoljan je telefon i može se lako i jednostavno saznati sve što nas zanima. To je luksuz koji svi rado koristimo. Ali ako do Vašeg biznisa niko ne može da dođe, nema Vas u pretragama, ako ne koristite ovaj veliki potencijal - velike su šanse da ne budete deo ekspanzije koja se očekuje čim se sve vrati u normalne tokove poslovanja. Jer kad se jednom naviknemo da nam je sve na par klikova, na lako i brzo pronalaženja informacija i rešenja preko interneta, navike ćemo teško menjati.

Zato je važno da već sada počnete da gradite status Vašeg biznisa online, da predstavite svoje proizvode i usluge, omogućite da Vas potencijalni klijenti već sada lako pronađu i kontaktiraju, i da uz pozitivne komentare pomognu izgradnji Vaše reputacije.

Portal Naša ponuda je odlično rešenje za Vas. Ne treba Vam znanje novih tehnologija, ne morate da tražite nekog da Vam napravi sajt. Dovoljno je da uložite malo Vašeg vremena, iskoristite period u kojem nudimo besplatnu prijavu i usluge i tako bez dodatnog finansijskog ulaganja postavite temelje svog budućeg biznisa.

Šta je potrebno da uradite?

Dovoljno je nekoliko klikova da budete spremni

Za početak je potrebno da se prijavite na naš portal, bez obzira da li imate ili nemate registrovan biznis, popunite obrazac, dogovorimo sve detalje i postavimo prezentaciju Vaše firme tako da je svi mogu pronaći i videti.

Ovako to zapravo izgleda:

 • 1. pristupite registraciji i odaberite opciju “Firma ili Pojedinci”


 • 2. popunite podatke i odaberite opciju “Nemam registrovanu firmu” ako je to slučaj


 • 3. ili odaberite opciju “Imam registrovanu firmu” i upišite PIB


 • 4. unesite opis Vaše firme i delatnosti, popunite podatke


 • 5. pročitajte i otkačite Uslove korišćenja i Politiku privatnosti
 • 6. i na kraju kliknite dugme “Registruj se”
 • Na adresu koju ste uneli stići će Vam e-mail sa potvrdom o uspešnom registrovanju, a za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti našem timu za podršku ovde.

  Sada kada imate prezentaciju svoje firme ili delatnosti možete se ulogovati i pogledati podatke o profilu i uneti izmene ako je potrebno, zatim možete pogledati oglase ili poruke koje su Vam poslate.  Takođe, sve oglase iz kategorije Vaše delatnosti, kao i poruke upućene direktno Vama dobićete i na e-mail adresu tako da u svakom trenutku možete pogledati i odgovoriti, a da potencijalni klijentu ne čekaju dugo na Vas.

  Prilika koju ne smete propustiti

  Ideja portala Naša ponuda - da budemo veza između Vas i svih potencijalnih klijenata - nije nova i u svetu je veoma zastupljena i često korišćena. Ljudi vole kada što veći broj obaveza mogu da reše brzo i jednostavno, dok sede pred kompjuterom ili na mobilnom telefonu.

  Ovo je jedinstvena prilika da i mi razvijemo nešto tako praktično i korisno. Zato Vas pozivamo da iskoristite priliku i pridružite se našoj zajednici, sebi olakšate povratak na tržište, već sada planirate poslovanje i time obezbediti opstanak i uspeh svog biznisa.

  Sada je trenutak da napravite prvi korak, da postanete deo ponude koja će se pretraživati i pomognete Vašim budućim klijentima. A mi smo tu da Vama pomognemo.

  Prijavi se!